Zagreb
24 Jan, Thursday
-3° C
TOP
Image Alt

S-Week

S-Week je event podjele S-Box kutija te predstavljanje brandova, proizvoda ili usluga. Ideja S-Weeka je studentima predstaviti partnere koji su dio S-Box projekta, te im omogućiti zanimljive i edukativne sadržaje koji će nadopuniti samu podjelu S-Box kutija, pri čemu je naglasak na komunikaciji sa studentima kroz razne radionice, savjete oko zapošljavanja, organizaciju predavanja i slično.

Gdje se održava S-Week?

Nagradna igra podrazumijeva ispunjavanje ankete prije, tijekom i nakon podjele S-Box® kutija. Dovoljno je ispuniti svoje podatke i anketu. Pravila nagradne igre kao i objava dobitnika bit će objavljeni na ovoj stranici. Na nagradnu igru se može prijaviti svaki student u Republici Hrvatskoj. Prije prijave obavezno pročitati pravila na ovoj stranici.

Kada se održava S-Week?

S-Week 2016. održan je 18.10. – 21.10.2016., svakim danom od 10:00 do 17:00 sati, kada su studenti ujedno mogli preuzeti i S-Box kutije u točno definiranim vremenima.

Što studenti mogu očekivati od S-Weeka?

Studentima su bili ponuđeni edukativni sadržaji poput predavanja, prijave za odrađivanje prakse/pripravništva do predstavljanja proizvoda/usluga partnera koji sudjeluju. Sve to u ugodnom okruženju uz zanimljive mlade poslovne ljude.

Tko će se predstaviti na S-Weeku?

S-Week 2016-e ponudio je studentima predstavljanje poznatih kompanija: La Roche Posay, P&G s brandom Gillette, VIP, a prisutan je bio i promo team S-Boxa. Svi oni predstavili su se kroz svoje proizvode/usluge ili oblik edukativnog sadržaja prilagođenog studentima. Više detalja o S-Weeku 2016. i događanjima možete pratiti na našoj Facebook stranici: www.facebook.com/S.Box.feel.privileged