Zagreb
16 Jul, Tuesday
22° C
TOP

Česta Pitanja

Gdje se može preuzeti S-Box®?

S-Box ® kutija se distribuira studentima „rukom u ruku” na fakultetima, studentskim centrima i studentskim domovima. Ponekad se distribucija proširuje i na ostale ustanove povezane sa studentskim načinom života (poput knjižnica). S-Box ® se distribuira u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Varaždinu, Zadru i Puli. Za više detalja potrebno je pogledati raspored distribucije na ovim stranicama.

Kada se može preuzeti S-Box®?

S-Box® podjela usmjerena je na kraj i početak akademske godine. Termini podjele ovisno o gradovima traju tijekom svibnja, listopada i studenog. Točni termini za svaku lokaciju objavljeni su na detaljnom rasporedu na ovim stranicama. Raspored podjele bit će objavljen početkom svibnja.

Treba li se platiti S-Box®? Postoji li kakav uvjet ili članarina?

S-Box je u potpunosti besplatan. Ne postoji financijska naknada niti članarina. Studenti mogu preuzeti svoj primjerak kutije na mjestima podjele bez ikakve naknade.

Što se može pronaći u S-Box®-u?

S-Box® se razlikuje svake godine. U kutiji se nalaze razni proizvodi, uzorci proizvoda, edukativni materijali, kuponi za popust i slično. Svaki student može izabrati i iskoristiti pogodnosti koje mu odgovaraju.

Koliko traju ponude u S-Box®-u?

Svaki uzorak ili proizvod ima na svom pakiranju otisnut rok trajanja. Svaki kupon ili letak ima naznačeno gdje se kupovina proizvoda ili usluge može obaviti i u kojem razdoblju.

Kako se prijaviti na nagradnu igru?

Nagradna igra podrazumijeva ispunjavanje ankete prije, tijekom i nakon podjele S-Box® kutija. Dovoljno je ispuniti svoje podatke i anketu. Pravila nagradne igre kao i objava dobitnika bit će objavljeni na ovoj stranici. Na nagradnu igru se može prijaviti svaki student u Republici Hrvatskoj. Prije prijave obavezno pročitati pravila na ovoj stranici.

Kome se obratiti za pitanja, sugestije ili primjedbe?

Svi zainteresirani studenti za rad na S-Box® projektu mogu se javiti na mail sbox@mpg.hr