Zagreb
18 Oct, Monday
6° C
TOP

Nova jesen, novi S-Box!

Ovaj sam preuzela u puno ljepšim uvjetima nego prošli (ono ludo olujno nevrijeme u svibnju), ali jednako mi je uspješno uljepšao dan. Najviše zbog toga što sam bila stvarno gladna, a unutra je bilo svega. E sad, ja sam što se hrane tiče kritična samo kad se radi o varivima – ove ugljikohidratne proizvode jako rado dobivam tako da me nije teško oduševiti.
Iako, kad bolje razmislim, ne znam postoji li osoba koju ova pakiranja sreće ne bi razveselila (čak i ako imaš #healthylife moto, ispitni rokovi ne pitaju).
Iz nepoznatih sam razloga uspjela ne otkriti Dolcela Brownie (tj. Blondiese koje sam ja dobila) dosad i to je definitivno otkriće koje nisam ni znala da sam trebala, ali stvarno jesam. Nekako od tih gotovih kolačića uvijek očekuješ da će biti preslatki i preumjetni, ali ovo me baš ugodno iznenadilo (stavi komadiće čokolade u bilo što i ja dalje ne razmišljam). Jedan nepotreban životni savjet za ljude željne kolača koje ne mogu peći u domu: ovo je dobra zamjena.

E sad, prema novitetima smo uvijek više ili manje sumnjičavi, ali klasici su s razlogom klasici. Ako vam Franck nije pao na pamet kad ste ovo pročitali, preispitajte svoje favorite. Čipi Čips je realno top i tu se nema baš o čemu raspravljati, ali ovaj novi od sira i luka se pokazao idealnim u 2 ujutro.
A kad smo kod klasika, dobiješ i Nescafe 3in1 za predavanje ujutro nakon ovog kasnonoćnog obroka (hvala izumitelju koji se sjetio kave koju možeš skuhati u 30 sekundi – ljudima koji ujutro otvaraju samo jedno oko spasio je početak dana), a ako nisi ono supermoćno biće koje uspijeva živjeti bez doručka, imaš i Podravka Čokolino. Iako sam ja team Keksolino pa mislim da ću ovu zdravu verziju sa žitaricama proslijediti svojim prijateljima sportašima.
E onda ne moraš čak ni na ručak u menzu (da se ne zamjerim bogovima menze koji mi svaki dan serviraju topli obrok ovim putem im zahvaljujem, ali nekad se treba odmoriti od sokića od marelice i salate od zelja) jer imaš Maggi Noodlese. Čini se da sam ja ipak autohtona Balkanka koja je bila zbunjena tim silnim rezancima, ali moja cimerica ih jede na skoro dnevnoj bazi pa očito ima nešto u tome.
Za večeru se jede burek jer je burek ljubav, a uz burek najbolje ide Dukat čokoladno mlijeko, i to oni ludi novi okusi. Bila sam ljubomorna na cimericu koja je dobila tamnu čokoladu, ali onda joj se prolila po hladnjaku pa smo kvit. Ako si osoba malo čvršćeg karaktera pa možeš reći ne bureku, pripremili su i Podravka Fini Mini juhu. Još jedan desert za kraj dana su Kviki choco #LOLs čije ime baš ne kužim pa ovim putem tražim objašnjenje, ali oni od maline su baš kul. Kokos sam zaobišla u širokom luku jer si nismo baš na ti, ali još uvijek pokušavam pronaći nekoga tko je dobio jagodu da vidim kako to izgleda. Ako je kao malina, kupujem dva.
Nakon ovog opširnog cjelodnevnog jelovnika, prehrambenim proizvodima je kraj, ali imaš još Halls žvakaće gume (molim te nemoj da ti to bude zamjena za pranje zubi, samo dodatak!) i to u nekim novim okusima koje još nisam stigla isprobati, ali mislim da bi moglo biti zanimljivo. Niskotlakaši, ubacili su i jedan bombon pa da imate pri ruci kad vam padne šećer! (Meni se to događa svakodnevno pa se čini da ću ih morati nabaviti još.)
Tu je i moj proljetni favorit, Burger King knjižica s kuponima koji vrijede sljedeća tri mjeseca pa kad ideš u božićni shopping imaš osiguranu okrijepu.
Always je, kako i ime kaže, uvijek tu za one dane kad sve ovo planiraš pojesti, a Venus me uspio totalno zbuniti svojim poklonom. Dakle, dobiješ jastuk za kadu, koji napušeš i onda još onim stvarčicama na vakuum pričvrstiš na pločice. Teta na reklami ga koristi da joj bude lakše brijati noge, ali ja mislim da će meni služiti da mi bude lakše gledati seriju jer bih ga rado povezala s nekim veselim aktivnostima.
Za kraj dana, ubacili su i Vichy 89 Minerals serum za lice. S obzirom da sam osoba koja se svake prijestupne sjeti da bi svojoj koži mogla podariti malo njege, treba mi podsjetnik poput ovoga. Ako vaša koža nije tako dobra prema vama, onda ćete ga vjerojatno znati još više cijeniti. K tome, taman je na vrijeme za ove zimske dane i suhe obraze koje zima donosi.
Meni se ova prehrambena verzija jako sviđa tako da mislim da mi je ovo najdraže izdanje do sad, ali preporučam svima koji idu po svoj S-Box da ponesu neku vrećicu da ne bi kao ja, izbacili bilješke s predavanja iz ruksaka da mi stane unutra (#prioriteti).

by Antonija Mrla